Disclaimer

C&C WINGS en haar websites www.boekingskantoor.nl en ccwings.nl besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op deze websites. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. C&C WINGS is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. C&C WINGS kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke onjuistheden of fouten.

Het opnemen en publiceren van prijzen en condities gaat zeer zorgvuldig. Houdt er rekening mee dat er mogelijks aan alle aanbiedingen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende leverancier/reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij. C&C WINGS sluit hiervoor elke aansprakelijkheid uit.

Alle vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Prijzen van accommodaties en vluchten wijzigen mee op de basis van vraag & aanbod en de beschikbaarheid ervan. In de praktijk betekent dit dat de prijs van een vliegticket of van een reis elk moment van de dag een andere prijs kan hebben. Houdt er bijgevolg rekening mee dat de prijs die u op onze websites heeft gezien, tijdelijk is en naar gelang vraag en aanbod ook dezelfde dag nog kan wijzigen. C&C WINGS is niet aansprakelijk voor flexibiliteit in de prijzen van de op haar websites aangeboden reisproducten.

Voor eventuele directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel zijn wij niet aansprakelijk.

Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. U stemt er mee in C&C WINGS, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, en handelspartners te beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de website, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

C&C WINGS behoudt zich het recht voor zonder voorafgaand bericht veranderingen aan te brengen op deze website, haar algemene voorwaarden, dan wel op ons aanbod van reisproducten.

C&C WINGS is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van onze websites of de hierin vermelde gegevens. Tevens kunnen wij niet garanderen dat de sites foutloos, virusloos en ononderbroken functioneren. Op onze websites vindt u verwijzingen en links naar andere websites of bronnen. Deze zijn slechts ter informatie van de gebruiker van de sites opgenomen. C&C WINGS is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of de gevolgen van het gebruik daarvan.

U bezoekt deze website vrijwillig en op eigen initiatief zodat u zelfstandig een selectie kunt maken en u deze direct online kan boeken, indien de website dit aangeeft.

C&C WINGS staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66716195

BTW NR. NL856670509B01