Luxe Hotels & Villa's op Bali

In verschillende prijsklassen     C&C WINGS boekingskantoor.nl

BALI

Van je vakantie genieten in luxe op Bali. In verschillende prijsklassen.
C&C WINGS boekingskantoor.nl brengt je rechtstreeks in contact met het hotel of de beheerder van een Villa / Accommodatie.
U betaalt geen boekings- of bemiddelingskosten.
Alle getoonde hotels op de website zijn door ons persoonlijk bezocht. De website geeft ook de mogelijkheid een excursie of dagtrip te boeken rechtstreeks bij het hotel.

Bezoek C&C WINGS boekingskantoor.nl voor meer video’s

R

Rechtstreeks in contact met hotel

R

Geen boekingskosten

R

Regel je dagtrips of excursie via het hotel en bespaar

R

HD video’s van kamers en omgeving

Bali heeft het allemaal. Geniet van het prachtige uitzicht over de rijstvelden, de tempels, de vulkanen, het bamboe bos en de uitgestrekte stranden. Dit magische eiland waarbij de energie bijna tastbaar is spreekt nog steeds bij vele mensen tot de verbeelding. Ook voor watersporters zijn er voldoende faciliteiten. Surfen, snorkelen en scuba diven; wrak duiken of raften. Geniet van de mooie riffen. Ontdek de dolfijnen, zeeschildpadden of Manta’s.

Buiten de toeristische bezienswaardigheden zoals de Tempel in zee ‘ Tanah Lot ‘ of de kunstmarkt ‘ Sukawati ‘ zijn er nog meer dan genoeg misschien minder bekende, maar zeker net zulke mooie plekken te ontdekken op Bali. C&C WINGS bezoekt Java, Lombok, en Bali jaarlijks en filmt de excursie mogelijkheden en de omgeving. Op onze website met de luxe hotels vindt u meer info over Bali. Op ons youtube kanaal kunt u de filmpjes ook bekijken.

De Jatih Luwi ( Jatihluwi ) rijstvelden zijn de bekendste en drukst bezochte rijstterrassen en liggen in het centrum van het eiland, ca. 1 uur rijden van Ubud. In de omgeving van Ubud kun je hotels boeken die uitzicht hebben over rijstterrassen of rijstvelden. Atta Mesari is een resort met kamers, family rooms of een private Pool Villa die een prachtig uitzicht hebben op een rijstveld.

If you own a hotel or accommodation and you’re interested in a promotion video? We are specialized in HD drone and video shoot in combination with a professional photoshoot.
Contact us by phone or email and let us make you an offer.
Yes even a free* video and photoshoot is possible.

Want more info? Visit our special page and Contact us